Karatiștii clubului Atletic Bucovina Suceava au cucerit 12 medalii internaționale la Cupa Banzai de la Arad

Sportivii clubului Atletic Bucovina Suceava s-au intors cu 12 medalii de la cea de-a XXVII-a editie a Cupei Banzai de la Arad, cea mai mare competitie de karate shotokan organizata in Romania. 

Delegatia condusa de sensei Ovidiu Corduneanu, detinator al centurii negre 4 Dan, a cucerit doua medalii de aur prin Alin Lazar (centura galbena) si Matei Strut (centura galbena), ambele la stilul Kihon.

Medaliile de argint, au fost aduse de acelati Alin Lazar, la Kata, Octavian Gherasim (centru maro – 1 kyu), la Kumite si Kata si Eduard Badaluta (centura galbena), la stilul Kihon.

In alte sase randuri, Atletic Bucovina Suceava a urcat pe ultima treapta a podiumului prin Nicolas Taran (centura galbena), Alexandru Ponor (centura galbena), Larisa Lazar (centura galbena), Ioana Bernic (centura verde), toti patru la stilul Kihon, Amalia Stan (centura maro) si Ilinca Batir (centura albastra), ultimele doua medaliate cu bronz la stilul Kata.

Felicitari sportivilor suceveni pentru rezultatele obtinute la Arad. Multumim tututor celor care au participat, oficialilor FRK si WUKF, sponsorilor si nu in ultimul rand parintilor care i-au sustinut pe acesti copii”, a precizat sensei Ovidiu Corduneanu, dupa concursul de la Arad..

Organizata sub egida FRK – WUKF, in colaborare cu DJTS Arad, Cupa Banzai a adunat la start peste 400 de sportivi din patru tari: Serbia, Bosnia-Hetegovina, Ungaria si Romania.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *