Juventus Bucureşti – Foresta Suceava: 5-1

 • Finalul de campionat a devenit o adevarata corvoada pentru Foresta. Prezenti la ultimele meciuri mai mult din obligatie, pentru a evita o eventuala excludere din campionat, “galben-verzii” au suferit marti o noua infrangere la scor in deplasare, pierzand pe terenul liderului Juventus Bucuresti, cu 1-5.
 • Confruntat cu o acuta lipsa de efectiv, antrenorul Bogdan Tudoreanu a fost nevoit sa alinieze in Colentina o formula de start in care s-au regasit nu mai putin de sapte jucatori sub 21 de ani, printre care si patru debutanti la nivelul Ligii a II-a: Oloeriu Onofras, George Mitrofan, Catalin Coroama si Marius Ilas.

  Reduta suceveana a rezistat totusi aproape jumatate de repriza, in conditiile in care, la primele doua ocazii ale gazdelor, Chipirliu nu a nimerit spatiul portii, iar Hantascu s-a opus apoi la sutul lui Cazan. Pe fondul unui joc care a curs intr-o singura directie, Juventus a deschis scorul in minutul 21, cand Bustea a inscris din gura portii dupa ce Hantascu a respins mingea in fata la executia lui Chipirliu. Singur impotriva tuturor, Hantascu s-a opus majorarii scorului in urmatorul sfert de ora, cu doua parade in fata lui Cazan si Rosca. Calintaru a dublat in cele din urma avantajul gazdelor in minutul 38, cu un sut la vinclu, dar Foresta a scapat destul de ieftin dupa prima repriza, scor 2-0.

  Contrar cursului jocului, trupa lui Bogdan Tudoreanu a redus din diferenta in minutul 70, cand Vraciu (foto) a profitat de o gafa in defensiva bucuresteana si a inscris plasat pe langa Brie.  Juventus si-a dublat insa din nou avantajul peste trei minute, dupa ce Andrei Ilin a inscris cu o lovitura de cap din 9 metri. Acelasi mijlocas al gazdelor avea sa duca scorul la 4-1 in minutul 82, dupa ce a marcat dupa o pasa in careul mic. Doua minute mai tarziu, Aeroaiei, titularizat marti in centrul defensivei sucevene, a comis hent in interiorul careului, iar centralul bucurestean Pana a indicat punctul cu var.  Chipirliu a executat in stanga, iar Hantascu a ghicit coltul si a resprins in prima faza. Mingea a ajuns insa la Calintaru, care a pasat catre acelasi Chipirliu, iar golgheterul ligii secunde nu a mai ratat, trecandu-si in cont a 30-a sa reusita stagionala din actiune.  Juventus Bucuresti – Foresta s-a terminat 5-1, iar “galben-verzii” au scapat de un meci din care puteau iesi mult mai sifonati.

  Juventus Bucuresti: Brie – Calintaru, Mihaescu, Neag, Carabela – Bustea, Al. Rosca (’46 Beta), Fl. Cazan (’68 Ilin), Al. Zaharia – Chipirliu, R. Ticamuca (’46 Al. Musca). Antrenor: Daniel Oprita.

  Foresta Suceava: Hantascu – Onofras, Masella, Aeroaiei, Mitrofan (’75 Alexandrovici) – V. Danila – Vraciu, Coroama, Ilas (’71 Al. Danila), Cainari – Grumezescu. Antrenori: Bogdan Tudoreanu si Marius Lup.

  Exit mobile version