Jurnalul de bord a lui nea Costică

Rapidiştii şi-au anulat amicalul de la Roman din pricina vijeliei care s-a abătut asupra Moldovei în cursul dimineţii de sâmbătă. Microbuzul în care se aflau jucătorii s-a întors din drum de la Fălticeni.

Pentru a afla detalii despre năpastele prin care a trecut, sâmbătă dimineaţă, delegaţia suceveană, reporterii noştrii au apelat la şoferul microbuzului. Iată filmul evenimentelor povestit de nea Costică:

“Am plecat din parcarea Areniului pe la 5 şi-n sfert. După sensul giratoriu de la Galleria, eu mi-am pus căştile pe urechi. Ascultam heeeei şaga-diga-danga mi se rupe ştanga… în toate dimineţile. Unul cu o şapcă neagră pe cap şi cu o şubă pe el întinsese un carton pe culoar. Explica nu ştiu ce tactici. Nu părea să-l bage careva în seamă. Aia în trening jucau poker pe nasturi pe laiţa din spate. Pe la Cumpărătura ne-a explodat un pneu pe dreapta, aşa că i-am scos pe toţi afară. După vreo oră de dat la cric, ne-am reluat drumul. Era 8 şi… şi ajunsesem la Fălticeni, după ce fentasem câteva radare.

Urcai dealul jumătate, când deodată s-a auzit o bubuitură puternică. Buuufff! Căzuse un stâlp de înaltă tensiune peste remorca în care pusesem echipamentul. Am evacuat imediat toţi pasageri pe toboganul gonflabil. Afară plânsete. Unuia i se prăpădise termosul cu ceai de la ma’să. Ăla cu şapcă neagră se certa la telefon. E vijelie puternică la Roman, trebuie să jucăm cu mingi medicinale – e tot ce-am reuşit să dibuiesc cu urechea. De neacceptat, noi jucăm numai pe sus, bufa-bufa – a răspuns astă al nostru cu A1 pe şubă. Aşa că am întors caii din drum, reveneam acasă. Făcurăm 0-0.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Jurnalul de bord a lui nea Costică"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*