Juniorul Suceava și Rarău Câmpulung își dispută duminică trofeul fazei județene a Cupei României

Juniorul Suceava și Rarău Câmpulung Moldovenesc sunt cele două formații care vor juca cu trofeul pe masă, duminică, de la ora 13.00, pe stadionul Areni, în finala fazei județene a Cupei României.

Juniorul Suceava s-a calificat în ultimul act cu o dublă victorie în fața celor de la LPS Suceava, 6-1 și 2-0, ultima obținută miercuri, printr-o dublă a lui Hreceniuc.

Rarău Câmpulung a ajuns în finala de pe Areni, după ce s-a impus miercuri, pe terenul celor de la Recolta Fântânele, în manșa retur a semifinalelor, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Jitariuc, Bidan și Stroia. În tur, scorul fusese egal, 1-1.

Câștigătoarea finalei va participa în primul tur din faza națională a Cupei României, ce va avea loc pe 28 iulie.

Înaintea finalei de duminică, în aer liber, în tribuna stadionului Areni, va avea loc Adunarea Generală a membrilor afiliați AJF Suceava, ocazie cu care se vor stabili modul de organizare și datele de start ale viitorului sezon competițional din fotbalul județean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul Suceava și Rarău Câmpulung își dispută duminică trofeul fazei județene a Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*