Juniorul Suceava s-a impus la Brașov Indoor Cup

Juniorul Suceava si-a mai adaugat un trofeu in vitrina clubului. Acesta a fost adus de grupa de copii nascuti in anul 2012, care a castigat duminica trecuta Brasov Indoor Cup.  Inscrisi la startul unei competitii la care au luat parte un total de 18 echipe, pustii pregatiti de Bogdan Pantea si Constantin Dumitracel au castigat grupa din care au facut parte dupa 5-5 cu CS{ Brasovia, 12-0 cu Academia Luceafarul Cluj, 5-1 cu Kinder Braila si 3-1 cu NNN Fagaras. Echipa suceveana a trecut apoi de Kids Tampa Brasov, in sferturi, cu 6-3, si de Petrosport Ploiesti, in semifinale, la loviturile de departajare. In finala, Juniorul a dat peste Sportul Onesti, formatie in fata careia s-a impus cu scorul 6-3. Pe langa marele trofeu, gruparea suceveana a castigat la final si unul dintre premiile speciale, Ianis Strilciuc fiind desemnat de catre organizatori cel mai bun portar al turneului.

Antrenorii suceveni Bogdan Pantea si Constantin Dumistracel au mizat la Brasov Indoor Cup – categoria 2012 pe urmatorul lot de jucatori: Ianis Strilciuc, Luca Crap, Darius Bujorean, Ioan Pantea, Raul Ocu, David Dumistracel, Bogdan Manoila, Andrei Kert si Daniel Cozmaciuc.

Aceasta este cea de-a doua medalie cucerita de Juniorul Suceava la editia din acest an a Brasov Indoor Cup, dupa argintul luat cu grupa de 2008.

Exit mobile version