Juniorul Suceava, podium la Junior Cup Botoșani

Clubul de fotbal ACS Juniorul Suceava a urcat pe podium la toate cele trei categorii de vârstă la care a participat în prima parte a turneului Junior Cup Botoșani.

Grupa de 2016 s-a clasat pe primul loc, iar grupele de 2012 și 2014 au ocupat locul 3.

Prima parte a turneului de fotbal Junior Cup Botoșani s-a adresat copiilor născuți în anii 2012, 2014 și 2016. La turneul organizat de clubul Junior Botoșani au participat echipe din județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, dar și din Chișinău.

La categoria 2012 meciurile s-au disputat la baza sportivă din Bucecea. Reprezenta clubului ACS Juniorul Suceava, antrenată de Adrian Stîncă, a câștigat medaliile de bronz, după ce a învins în finala mică echipa Profy Botoșani cu scorul de 4-3. Sucevenii și-au adjudecat și două dintre cele trei premii individuale. Yanis Strilciuc a fost desemnat cel mai bun portar, iar Damian Râpan a ieșit golgheterul turneului.

Semifinalele categoriei de vârstă 2014 au programat, la baza Junior Arena, un derby sucevean, între Juniorul Suceava și Academia Mihai Roman Vicovu de Sus.

Jucătorii lui Daniel Bostan au condus la pauză cu 2-0, dar formația antrenată de Dimitrie Bîru și-a revenit spectaculos în repriza secundă și s-a impus cu 4-2.

În finala mare vicovenii au cedat în fața gazdelor de la Junior Botoșani cu 3-7.

Juniorul Suceava a câștigat bronzul, după ce s-a impus categoric în finala mică, 7-2 cu Artys Botoșani.

“Alb-verzii” au câștigat și titlul de cel mai bun portar, prin Alexandru Iacob. Meciuri spectaculoase au avut loc și între cei mai mici participanti la turneu, cei născuți în 2016.

La această categorie Juniorul Suceava a trecut în semifinale de Viitorul Târgu Frumos cu 2-1. Echipa antrenată de Daniel Bostan și-a adjudecat trofeul după 1-0 în finala cu Steaua Magică Iași.

Suceveanul Nicolae Sasu a fost cel mai bun marcator al întrecerii. La final, grupele de 2014 și 2016 ale clubului La finalul acestei săptămâni va avea loc partea a doua a turneului Junior Cup Botoșani, destinată categoriilor de vârstă 2011, 2013 și 2015. 

Foto: Ionut Tabultoc

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *