Juniorul Suceava își cunoaște adversara de la baraj

Juniorul Suceava își cunoaște adversara de la barajul de promovare în Liga a III-a. Este vorba de formația Speranța Răucești, care a devenit campioană în județul Neamț cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Cu o singură înfrângere în 17 meciuri disputate până acum în Liga a IV-a din Neamț, Speranța Răucești are în componență foști jucători de la Ceahlăul, precum atacantul Dragoș Patrichi – golgheterul echipei cu 20 de goluri marcate, mijlocașul Mădălin Popa, fundașul Andrei Vițelaru sau portarul Alexandru Hărăguță, ultimul venind de la Dante Botoșani în iarna trecută. De asemenea, cinci dintre componenții formației din Răucești joacă și-n Liga a II-a la futsal, pentru Ceahlăul Piatra Neamț, cum este cazul portarului Ionuț Bicleanu și a jucătorilor de câmp Vasile Avram, Alexandru Bordeanu, Alexandru Smău și Ionuț Apostoae.

Juniorul Suceava și Speranța Răucești se vor bate pentru promovare în dublă manșă, pe 18 iunie (Suceava) și 25 iunie (Neamț).

Cei de la Juniorul vor fi premiați de conducerea AJF Suceava cu diplomele, cupele, medalii și tricourile de campioni cu ocazia meciului pe care îl vor disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ițcani, în compania celor de la Siretul Dolhasca. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *