Juniorul Suceava a urcat cu trei echipe pe podium la Junior Cup Botoșani

Echipele de la ACS Juniorul Suceava au fost omniprezente pe podiumul de premiere in primul weekend al Junior Cup Botosani – editia a IV-a.

Grupa de 2016, preluata recent de Andrei Itco, a castigat trofeul la categoria sa de varsta, dupa ce a invins in finala, Stiinta Miroslava, cu scorul de 2-0.

Juniorul Suceava 2016: Victor Marcu, Luca Cimpoiasi, Rares Galeata, Nicolae Sasu, Rares Macoviciuc, Pavel Pantea, Matias Sarghi, Matei Olariu, Rares Mânican, Teodor Maximiuc, Stefan Burda, David Curic, Lucas Ciobanu, Patrick Cozubas, Eduard Baies si Daniel Pintilie.

Grupa de copii nascuti in 2014, pregatita de Bogdan Pantea, a ocupat locul 2 la turneul de peste Siret, dupa ce a pierdut in finala, la loviturile de departajare, scor 3-4, in fata gazdelor de la Junior Botosani.

Juniorul Suceava 2014: Alex Iacob, Alex Pîtu, Fabian Opritescu, Stefan Gorcea, Alex Popescu, Lucas Gaitan, Ianis Ocu, Matei Gheorghita, Alex Rotariu, Liam Ilas, Mihnea Buruiana, Achim Bucataru, David Sârghia, Robin Munteanu, Ianis Grigoriciuc, Patrick Puiu, Mateo Puscasu, Ioan Pavel, Eduard Marcu si Teodor Solovastru.

La cea mai mare categorie de varsta, grupa de 2012 de la Juniorul Suceava, antrenata de Adrian Stinca, a incheiat competitia de la Botosani pe locul 3, dupa 1-0, in finala mica, cu Unirea Ruginoasa.

Juniorul Suceava 2012: Raoul Ocu, Yanis Strilciuc, Ianis Grosu, Andrei Kert, Luca Crap, Teodor Olanescu, Alexandru Mirauta, Ioan Pantea, Cezar Dociu, Darius Bujoreanu, Tudor Federovici, Denis Precub, Ionut Dumitrean, Darius Tabarcea si Damian Rîpan.

Zeci de echipe din Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Salaj, Vaslui, dar si din Republica Moldova au raspuns prezent la editia din acest an a Junior Cup Botosani, programata pe parcursul mai multor weekend-uri.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *