Juniorul și Somuz deschid sezonul în Cupa României

Juniorul Suceava si Somuz Falticeni deschid noul sezon competitional, cele doua formatii urmand sa se intalneasca miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din cartierul Itcani, intr-un meci eliminatoriu ce conteaza pentru primul tur al Cupei Romaniei – editia 2021/2022.

Conform protocoalelor impuse de Ministerul Sanatatii si Federatia Româna de Fotbal, la meciurilor din Cupa Romaniei pot participa:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanele care se afla în perioada cuprinsa între a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, în conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului si Sportului si al ministrului Sanatatii.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la intrarea pe stadion impreuna cu buletinul.

Juniorul a ajuns in premiera pe tabloul national al Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene a competitiei, dupa ce a dispus in finala, cu scorul de 3-1, de Rarau Campulung.

De partea cealalta, gruparea falticeneana vrea sa depaseasca performanta de anul trecut, cand a ajuns pana in Turul IV al Cupei Romaniei. “Ne dorim sa ajungem cât mai sus în Cupa României. Ne-am fixat ca obiectiv sa parcurgem trei-patru tururi si sa aducem macar o echipa de Liga a II-a la Falticeni. Vom trata competitia cu seriozitate si vom alinia o formula cat mai competitiva”, a anuntat antrenorul Somuzului, Iulian Ionesi.

Primul tur al Cupei Romaniei mai programeaza in zona de nord a Moldovei intalnirile: Moldova Cristesti (Iasi) – Dante Dorohoi, CSM Pascani – Husana Husi, Viitorul Curita – CSM Bacau si CSM Vaslui – Sporting Vaslui.

Foresta Suceava si Bucovina Radauti vor intra in competitie odata cu Turul II, programat pe 11 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *