Juniorul și LPS Suceava merg in corpore în play-off

Juniorul Suceava si LPS Suceava s-au calificat in corpore in play-off-ul Campionatului National de juniori republicani.

Grupa under-19 de la Juniorul, pregatita de Laurentiu Berezoschi a incheiat sezonul regular pe locul 2 in clasamentul Seriei I, fara sa cunoasca gustul infrangerii in cele 11 etape, in vreme ce grupa under-19 de la LPS Suceava, antrenata de Ovidiu Murariu si Marius Lup, a ajuns in play-off din postura de ocupanta a pozitiei a 6-a in ierarhie.

In campionatul under-17, grupa de la LPS Suceava, pregatita de Andrei Itco a incheiat sezonul regulat pe pozitia a doua in serie, cu un singur esec in 11 meciuri, in timp ce grupa de la Juniorul, antrenata de Bogdan Pantea s-a calificat in play-off de pe locul 5.

Prima etapa din play-off programeaza la sfarsitul acestei saptamani meciurile Juniorul Suceava – CSM Pascani, Ceahlaul Piatra Neamt – LPS Suceava, la U19, si Juniorul Suceava – FC Bacau si Ceahlaul Piatra Neamt – LPS Suceava, la U17.

Juniorul Suceava conduce in Liga Elitelor U15

In alta ordine de idei, Juniorul Suceava a urcat pe primul loc in clasamentul Seriei din Liga Elitelor rezervata juniorilor U15, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul celor de la Unirea Ruginoasa, cu scorul de 5-0. Trupa coordonata de Bogdan Pantea si-a asigurat a doua victorie in trei etape prin golurile marcate de Robert Gherasim (3), Alex Chirila si David Chidovat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *