Juniorul și LPS Suceava merg in corpore în play-off

Juniorul Suceava si LPS Suceava s-au calificat in corpore in play-off-ul Campionatului National de juniori republicani.

Grupa under-19 de la Juniorul, pregatita de Laurentiu Berezoschi a incheiat sezonul regular pe locul 2 in clasamentul Seriei I, fara sa cunoasca gustul infrangerii in cele 11 etape, in vreme ce grupa under-19 de la LPS Suceava, antrenata de Ovidiu Murariu si Marius Lup, a ajuns in play-off din postura de ocupanta a pozitiei a 6-a in ierarhie.

In campionatul under-17, grupa de la LPS Suceava, pregatita de Andrei Itco a incheiat sezonul regulat pe pozitia a doua in serie, cu un singur esec in 11 meciuri, in timp ce grupa de la Juniorul, antrenata de Bogdan Pantea s-a calificat in play-off de pe locul 5.

Prima etapa din play-off programeaza la sfarsitul acestei saptamani meciurile Juniorul Suceava – CSM Pascani, Ceahlaul Piatra Neamt – LPS Suceava, la U19, si Juniorul Suceava – FC Bacau si Ceahlaul Piatra Neamt – LPS Suceava, la U17.

Juniorul Suceava conduce in Liga Elitelor U15

In alta ordine de idei, Juniorul Suceava a urcat pe primul loc in clasamentul Seriei din Liga Elitelor rezervata juniorilor U15, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul celor de la Unirea Ruginoasa, cu scorul de 5-0. Trupa coordonata de Bogdan Pantea si-a asigurat a doua victorie in trei etape prin golurile marcate de Robert Gherasim (3), Alex Chirila si David Chidovat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul și LPS Suceava merg in corpore în play-off"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*