Juniorul este în sferturile Campionatului Național U17

Juniorul Suceava s-a calificat în sferturile Campionatului Național U17, după ce a câștigat la „masa verde”, prin reprezentarea adversarului, meciul pe care trebuia să-l dispute vineri, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la LPS Iași.

Preferam să se joace. Toată săptămâna ne-am antrenat pentru acest meci. Ne pare rău că oaspeții au avut ceva probleme pe drum și nu au ajuns la timp. Nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru următoarea etapă. E o generație de 2004-2005 cu care putem ajunge la turneul final”, a spus antrenorul Bogdan Pantea.

Juniorul Suceava mizează în actualul sezon al Campionatului Național U17 pe următorul lot de jucători: Silviu Corniciuc, Bogdan Butnar, Ruben Matei, Narcis Eminovici, Florentin Dan, Georgel Hopulele, Cosmin Pop, Robert Gherasim, Mihnea Moștoflei, Răzvan Matei, Claudiu Baltariu, Alexandru Țolescu, Luca Atitienei, Dimitrie Toader, Ianis Crețu, Damian Corniciuc, Tudor Aioanei, Eduard Neamțu și Bogdan Grosu.

In faza sferturilor de finala, Juniorul Suceava ar trebui sa evolueze joi, de la ora 12.00, pe terenul celor de la LPS Targu Mures.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *