Juniorul dispută turneul semifinal pe Areni

ACS Juniorul Suceava lupta pe teren propriu pentru un loc in finala Campionatului National de juniori C (Under 15). Federatia Romana de Fotbal a acceptat ca unul dintre cele doua turneele semifinale sa aiba loc pe stadionul Areni, in baza unei oferte depusa de presedintele Asociatiei Judeteane de Fotbal Suceava, Ciprian Anton. Programata de joi pana sambata, turneul semifinal de pe Areni va aduna la start formatiile ACS Juniorul Suceava, UTA Arad, Kinder Sangeorgiu de Mures si CFR Cluj, care vor juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, prima clasata urmand sa se califice in finala nationala.

Ne bucura faptul ca, dupa o pauza de noua ani, am reusit sa atragem din nou un turneu semifinal de junori C la Suceava. Asteptam cat mai multa lume in tribunele stadionului Areni pentru ca vor vedea niste copii foarte talentati. Sper ca Juniorul sa repete evolutia de la turneul zonal si, de ce nu, sa ocupe primul loc care sa-i permita sa dispute marea finala nationala”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Programul echipei sucevene:

Joi:
ora 18.30: Juniorul Suceava – CFR Cluj

Vineri:
ora 17.00: Juniorul Suceava – Kinder Mures

Sambata:
ora 11.00: Juniorul Suceava – UTA Arad

Antrenorii Bogdan Pantea, Constantin Dumistracel si Mihai Gurita vor conta pe urmatorii jucatori: Razvan Zofota, Sandro Solcan, Sebastian Nechita, Vladut Lutu, Leonard Pascari, Tiberiu Danilet, Mihai Filimon, David Toader, Ilie Marian, Andrei Varasciuc, Vlad Hreceniuc, Denis Solovastru, Albert Hofman, Robert Orhei, Stefan Socoliuc, Robert Ciornei, Lucian Rusu, Luca Atitienei, Robert David, Eduard Neamtu, Mihnea Mostoflei si Narcis Eminovici.

Juniorul s-a calificat intre cele mai bune opt echipe din tara din postura de castigatoare a turneul zonal organizat la inceputul acestei luni, tot pe Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul dispută turneul semifinal pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*