Juniors Cup Suceava și-a desemnat primele laureate

Primele trofee puse la bătaie la cea de-a treia ediție a Juniors Cup Suceava au ajuns în vitrina cluburilor Steaua Magică Iași, Dorna Vatra Dornei și Juniorul Suceava.

Steaua Magică a ocupat primul loc la categoria 2011, după ce s-a impus duminică, în finala disputată pe stadionul Areni, în fața gazdelor de Juniorul Suceava, cu scorul de 1-0. Podiumul a fost completat de grupa de la Didi Junior Iași.

La categoria 2013, turneul a fost câștigat de CSM Dorna, care a trecut în finala de pe Areni, cu scorul de 1-0, de gazdele de la Juniorul Suceava. Podiumul a fost completat de Junior Botoșani.

Pe terenul sintetic de la Iulius Mall, acolo unde s-au disputat meciurile de la categoria 2014, trofeul a rămas la Juniorul Suceava (foto), învingătoare în finală, la loviturile de departajare, în fața celor de la Junior Botoșani. Steaua Magică a completat podiumul.

Ediția a treia a turneului de vară Juniors Cup 2022 va continua între 15 și 17 iulie cu meciurile de la categoriile de vârstă 2009, 2012 și 2015 și se va încheia în weekend-ul 22-24 iulie, cu jocurile celor născuți în anii 2008, 2010 și 2016.

Organizată în parteneriat cu Primăria și Consiliului Local Suceava, competiția va reuni în acest an peste 1.000 de tineri fotbaliști de la peste 80 de echipe din întreaga țară.

Toți participanți primesc medalii și diplome.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *