Juniors Cup Suceava și-a desemnat alte două laureate

Editia de iarna a Juniors Cup Suceava si-a desemnat la sfarsitul saptamanii trecute castigatoarele de la categoriile 2013 si 2016.

Junior Botosani a ocupat primul loc la categoria 2013, dupa ce s-a impus duminica, in finala disputata la USV, cu scorul de 4-0, in fata celor de la Real Junior Vaslui. Podiumul a fost completat de gazdele de la Juniorul Suceava.

Junior Botosani (2013): Andrei Dubina, Ianis Dorta, Darius Stan, Axel Birleanu, Nico Amatiesa, Andi Rotaru, David Colban, Edi Retegan, Filip Pasniciuc, Darian Ursulica si Denis Sasu. Antrenor: Augustin Ivasca.

In sala Scolii “Miron Costin” din Burdujeni, acolo unde s-au disputat meciurile de la categoria 2016, trofeul a ramas acasa, la Juniorul Suceava, care a ajuns in marea finala cu doua grupe. Podiumul a fost completat de copii de la Atletico Bacau.

Juniorul Suceava (2016): Victor Marcu, Matei Olariu, Pavel Pantea, Rares Galeata, Luca CimpoiasI, Eduard Baies, Rares Manican, David Curic, Victoria Baciu, Lucas Ciobanu, Rares Macoviciuc, Nicolae Sasu, Olivian Zup, Daniel Pintilie si Matias Sirghie. Antrenor: Daniel Bostan.

Competitia se incheie la sfarsitul acestei saptamani cu meciurile de la categoria 2014.

Organizata de ACS Juniorul Suceava, editia de iarna a Juniors Cup reuneste la start peste 1.000 de copii, reprezentand cluburi din opt judete din Romania, Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Bistrita-Nasaud si Brasov, dar si din Republica Moldova.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *