Juniors Cup Suceava a devenit un turneu de prestigiu

Juniors Cup Suceava a devenit un turneu de prestigiu pentru fotbalul juvenil din zona Moldovei si numai.

Organizata de ACS Juniorul Suceava, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Suceava, editia de iarna din acest an va reuni la start aproape 1.000 de copii, reprezentand cluburi din opt judete din Romania, Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Bistrita-Nasaud si Brasov, dar si din Republica Moldova.

Primele meciuri vor avea loc sambata si duminica, la categoriile de varsta 2012 (Balonul sintetic de la Universitate) si 2015 (Scoala “Miron Costin” din Burdujeni). Competitia va continua in weekendul 21-22 ianuarie, cu meciurile de la categoriile 2013 si 2016 si se va incheia o saptamana mai tarziu cu jocurile de la categoria 2014.

Juniors Cup Suceava este turneu care marcheaza inceputul de an pentru cluburi si academiile de fotbal din Romania. Ne apropiem de 100 de echipe inscrise si 1.000 de copii participanti. Le multumim tuturor pentru interesul aratat si, asa cum v-am obisnuit la fiecare editie, si in acest an, fiecare copil va primi o diploma si o medalie de participare”, au transmis organizatorii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *