Juniors Cup și-a desemnat primele două câștigătoare

Primele trofee puse la bataie in editia de iarna a Juniors Cup Suceava au ajuns in vitrina cluburilor Didi Iasi si Junior Botosani.

Didi Iasi a ocupat primul loc la categoria 2012, dupa ce s-a impus duminica, in Balonul de la USV, in marea finala, in fata celor de la Magic Iasi, cu scorul de 4-1.

Podiumul a fost completat de una dintre grupele de la Real Junior Vaslui, dupa 3-0, in finala mica, cu Junior Botosani.

Didi Iasi (2012): Dragos Corol, Natanael Toroi, Matei Botezatu, Flavius Corduneanu, Rares Burcus, Teodor Arnautu, Mateo Spitelnicu, Matei Pantiru, Eduard Alupoaie, Mihai Amarandei, David Frincu, Filip Gavril, Denis Rusu, Iustin Alexandrescu, Luca Pintea si Darius Pirvan.

La categoria 2015, turneul a fost castigat pentru al doilea an consecutiv de Junior Botosani (foto), care a trecut in finala disputata in sala Scolii “Miron Costin” din Burdujeni, cu scorul de 3-1, de formatia Juniorul Dorohoi.

Podiumul a fost completat de copiii de la grupa rosie a Sportului Chisinau.

Junior Botosani (2015): Darius Zait, Iulian Asaftei, Matei Ionita, Matei Apatiei, Andrei Azamfirei, Leonardo Rusu, Lucas Apetria si Rares Calin. Antrenor: Adrian Apetria.

Juniors Cup continua la sfârsitul acestei saptamâni cu meciurile de la categoriile 2013 si 2016.

Organizata de ACS Juniorul Suceava, editia de iarna a Juniors Cup reuneste la start aproape 1.000 de copii, reprezentand cluburi din opt judete din Romania, Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Bistrita-Nasaud si Brasov, dar si din Republica Moldova.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *