Juniorii, o problema pentru Radu

In meciul contra Deltei Tulcea, Ioan Radu a preferat sa il titularizeze pe Eusebiu Jalba in detrimentul lui Azaharioaei. Evolutia acestuia nu l-a multumit pe antrenorul Cetatii, care si-a reafirmat dezamagirea fata de valoarea juniorilor pe care ii are la dispozitie.

“La capitolul juniori avem in continuare probleme. Cand este Azaharioaei, intreaba lumea de ce nu intra Jalba si invers. Este o problema care nu tine de noi, pentru ca un junior care ajunge in prima echipa, pentru ca asa obliga regulamentul, trebuie sa aiba un bagaj de cunostinte. Vis-à-vis de toate echipele pe care le intalnim, noi parca suferim cel mai mult la acest capitol”, este de parere Ioan Radu.

Radu a adaugat ca situatia lui Duman este in continuare incerta. Titular in majoritatea meciurilor din returul sezonului trecut, Andrei ar putea reveni in teren cel mai devreme la inceputul anului viitor.

“In vara a avut un acident si nici pana in momentul de fata nu se stie un diagnostic precis. Asteapta sa faca un control la Bucuresti la Institutul de Medicina Sportiva. Speram ca macar din iarna sa poata reveni”, a mai spus antrenorul Cetatii.

“Nu ca ar fi o diferenta mare intre Duman si Azaharioaei, insa cel putin din vedere psihic, Duman este mai putin impresionat si marcat de importanta jocului” – Ioan Radu, mai 2009.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii, o problema pentru Radu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*