Juniorii lui Muri urcă pe 2

Grupele de juniori republicani de la LPS Suceava sunt neinvinse dupa disputarea primelor trei etape din cadrul actualului sezon al Campionatului National. In competitia rezervata juniorilor B, trupa lui Ovidiu Murariu a urcat pe locul secund in clasamentul seriei, dupa ce s-a impus duminica, scor 3-0, pe terenul celor de la FCM Dorohoi, la finalul unei meci decis de golurile lui Cosmin Buziuc (2) si Robert Ciobanu.

Intr-un alt joc al etapei a III-a, grupa de juniori B de la Rapid Suceava a obtinut primul punct stagional, dupa ce a remizat, scor 1-1, la Itcani, cu FC Ceahlaul.

In intrecerea juniorilor A, grupa de la LPS Suceava, antrenata de Ioan Radu s-a impus pe terenul celor de la FCM Dorohoi, cu scorul de 5-1, si a urcat pe locul 3 in clasamentul seriei, cu 7 puncte. In schimb, grupa de juniori A de la Rapid a suferit al treilea esec consecutiv de la startul actualului sezon, scor 0-4, cu FC Ceahlaul.

In runda urmatoarea, LPS Suceava va evolua sambata, la Itcani, in compania celor de la CSMS Iasi, in timp ce grupele de la Rapid se vor deplasa in fieful LPS-ului Iasi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *