LPS merge la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional de handbal masculin penru juniori III. Trupa lui Petru Brânduşe şi-a asigurat prezenţa între cele mai bune opt echipe din ţară după ce a înregistrat trei victorii şi o înfrângere în cadrul turneului semifinal.

Competiţia s-a desfăşurat la Sfântu Gheorghe şi a reunit la start cinci formaţii. Alături de LPS Suceava, în grupa întâi a turneului semifinal, au mai participat CSŞ Galaţi, CSŞ Călăraşi, CSŞ Steaua Bucureşti şi Grupul Şcolar “1 Mai” Ploieşti. Handbaliştii pregătiţi de Petru Brânduşe au debutat cu o victorie în compania Galaţiului, scor 23-21. Pentru LPS Suceava au urmat două victorii categorice: 30-19 cu CSŞ Călăraşi şi 29-18 în faţa celor de la CSŞ Steaua Bucureşti. Cu locul asigurat la turneul final, sucevenii aveau sa fie invinsi de reprezentanta Ploiestiului cu scorul de 20-23. Alături de LPS Suceava, în ultima fază a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III s-a calificat formaţia CSŞ Galaţi.

Turneul final este programat în perioada 29 mai – 2 iunie şi va reuni opt echipe, care vor fi repartizate în două serii. Locaţia va fi stabilită în baza celei mai bune oferte primite de Federaţia Română de handbal.

COMENTARII:

2 Comentarii la "LPS merge la turneul final"

  1. felicitari domnule profesor branduse .

  2. MISU SUCEVEANU | 5 mai 2013 at 10:30 | Răspunde

    BRAVO BAIETI, FELICITARI ANTRENORILOR, VA ASTEPTAM CU MEDALII DE LA TURNEUL FINAL. MULTA BAFTA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*