J3 | Merg la turneul final

Razvan Bernicu

Sala Licelui cu Program Sportiv din Suceava a găzduit turneul semifinal II al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III. Jucătorii de la LPS Suceava, antrenaţi de Răzvan Bernicu au terminat competiţia pe primul loc, cu două victorii şi un egal.

Formaţia suceveană a câştigat primul meci, susţinut în compania Academiei Minaur Baia Mare, cu scorul de 25-23. În a doua partidă, trupa lui Răzvan Bernicu a întâlnit adversarul tradiţional, LPS Piatra Neamţ, de care a dispus cu scorul de 21-20, chiar dacă nemţenii au condus şi la 7 goluri în repriza secundă. În ultimul joc, LPS Suceava a remizat în compania celor de la CSŞ Sighişoara, scor 24-24, iar cele două formatii vor merge împreună la turneul final.

juniori III LPS Suceava

LPS Suceava a abordat turneul semifinal II cu următorul lot: Denis Caonic, Marius Fica, Alexandru Babiuc, Antonio Pintilei, Ovidiu Cozorici, Casian Gabina7, Dan Ursu, Emanuel Muntean, Ioan Muntean, Ionut Logofătu, Claudiu Lăzurcă, Samuel Stanciuc, Robert Chirilă, Lucian Rusu, Albert Vizitiu şi Alex Păstru.

Turneul final al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III va avea loc în perioada 5-7 iunie, într-o locatie care va fi stabilită de Federaţie.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "J3 | Merg la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*