Juniorii II atacă turneul final

Lps Suceava va participa, in perioada 23-27 iunie, la turneul final al Campionatului National de juniori II, competitie programata sa se desfasoare la Fagaras si care va reuni la start cele mai bune 8 echipe din tara la aceasta categorie de varsta. In urma tragerii la sorti, gruparea suceveana va face parte din prima grupa, alaturi de formatiile Extrem Baia Mare, Lps Piatra Neamt si gazdele de la Css Fagaras, cealalta grupa fiind formata din echipele Css Calarasi, Steaua Bucuresti, “U” Cluj si Lps Alba Iulia.

Mergem sa ne batem in fiecare meci, pentru ca ne dorim un loc cat mai sus in clasamentul final. Ne putem gandi chiar si la o medalie, dar asta depinde si de forma pe care o prind jucatori intr-o zi sau alta. Baietii vor sa joace cat mai bine, dar la o asemenea competitie intervine si stresul si de aceea vor avea nevoie de o mare stapanire de sine de-a lungul turneului. Nu vreau sa fie considerata o scuza, dar grupa noastra este ceva mai grea decat cealalta. Cine va termina pe primele doua locuri in grupa noastra, cu siguranta va pleca acasa cu o medalie de gat”, a spus tehnicianul sucevean Bogdan Macovei inaintea turneului final de la Fagaras.

Cuplul de antrenori Macovei – Branduse va miza pe urmatorul lot de jucatori: Alexandru Stefan, Florin Maierean, Stefan Becica, Robert Enescu, Gabriel Burlacu, Paul Marmeliuc, Catalin Spiridon, Ionut Gretcan, Marian Scorobohaci, Mihai Motpan, Sergiu Todica, Daniel Matei si Mugurel Penciuc.

In primul meci din cadrul turneului final, Lps Suceava va intalni joi, cu incepere de la orele 12.00, formatia gazda Css Fagaras. Vineri, trupa pregatita de Bogdan Macovei se va duela cu vecinii de la Lps Piatra Neamt, pentru ca sambata, in ultima etapa din faza grupelor, sa intalneasca Extrem Baia Mare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii II atacă turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*