Juniorii I merg mai departe

Lps Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori I. Trupa antrenata de Bogdan Macovei s-a calificat intre primele 16 echipe din tara, dupa ce a ocupat locul secund in grupa de calificare de la Piatra Neamt. La turneul de sub Pietricica, handbalistii suceveni si-au trecut in cont patru victorii si un esec: 40-33 cu Dinamo Bucuresti, 31-28 cu Scoala “1 Mai” Ploiesti, 40-33 cu Css Calarasi si 36-34 cu Lps Buzau, respectiv 30-39 cu Css Bacau.

La turneul semifinal, programat la finalul saptamanii la Brasov, Lps Suceava se va bate pentru unul dintre cele doua locuri calificabile cu gruparile Extrem Baia Mare, Css2 Bucuresti si Lps Banatul Timisoara.

La turneul de la Piatra Neamt, Lps Suceava mizat pe urmatorul lot: Florin Maierean, Alexandru Stefan, Cristian Iriciuc, Catalin Spiridon, Ionut Gretcan, Gabriel Burlacu, Daniel Matei, Mugurel Penciuc, Robert Enescu, Mihai Sandu, Adrian Tarzioru, Sandu Zubas, Sergiu Todica, Mihai Motpan si Cristian Melis.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *