J1 | Incep meciurile oficiale

Echipa de juniori I de la LPS Suceava participă, de vineri până duminică, la cel de-al doilea turneu din cadrul sezonului regulat al Campionatului Naţional. Competiţia se va desfăşura în Sala Municipală din Oneşti.

În pauza de iarnă, juniorii I şi II de la LPS Suceava au efectuat un cantonament montan la Gura Humorului. Antrenorul Iulian Dugan speră ca acest lucru, dar şi faptul că majoritatea elevilor săi joacă la echipa a doua a Universităţii, să se vada în rezultate.

Handbal juniori2 LPS Suceava-46“Sperăm ca experienţa acumulată în meciurile din Divizia A să se vadă în meciurile de juniori. Contează foarte mult şi faptul că am putut merge în cantonament. Ne dorim să câştigăm toate cele trei jocuri care le vom disputa la acest turneu. Primul obiectiv este calificarea la turneul semifinal, după asta vom vedea ce va fi pentru că din şase formaţii merg mai departe doar două”, a declarat antrenorul Iulian Dugan.

Clasată pe primul loc în serie, LPS Suceava va debuta în turneul de la Oneşti vineri, de la ora 14:45, în faţa echipei LPS Botoşani. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, handbaliştii suceveni vor înfrunta LPS Focşani. Trupa lui Iulian Dugan va încheia turneul cu un joc în compania Iaşiului, programat duminică, de la ora 12:15.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "J1 | Incep meciurile oficiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*