Juniorii C merg la zonal

Rapid Suceava va participa in perioada 5-8 iunie la turneul zonal al Campionatului National rezervat echipelor de juniori C. Pentru aceasta faza a competitiei, care reuneste la start patru formatii din zona de nord a Moldovei, grupa pregatita de Ovidiu Murariu se va deplasa la Husi, unde intr-un interval de patru zile se va bate pentru singurul loc calificabil la turneul semifinal cu echipele similare de la LPS Iasi, LPS Botosani si CS Pajura Husi.

“Este important ca am ajuns pana aici, iar de acum ne propunem calificarea mai departe. Baietii sunt bine pregatiti si am incredere ca putem termina turneul zonal de la Husi pe primul loc”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Programul echipei sucevene:

Miercuri:
ora 16.30: Rapid Suceava – CS Pajura Husi

Joi:
ora 18.00: Rapid Suceava – LPS Iasi

Sambata:
ora 11.00: Rapid Suceava – LPS Botosani

Rapid s-a calificat la turneul final, dupa ce a batut tot ce-a prins in campionatul judetean, pe care l-a incheiat cu un bilant de 20 de victorie din tot atatea posibile si cu o medie de 7 goluri marcate pe meci.

Ovidiu Murariu va miza la turneul final de la Husi pe un lot de 17 jucatori: Marius Pavaluc, Catalin Hrehorciuc, Ionut Iusca, Adrian Popovici, Daniel Matei, Lucian Adamovici, Lucian Benea, Vlad Murarescu, Mugur Florescu, Iosif Todica, Florin Bejinari, Laurentiu Dulceac, Robert Gansac, Cosmin Vacarita, Cosmin Buziuc, Sebastian Davidean si Abel Smocat.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *