Juniorii B încep play-off-ul

Lps Suceava incepe turneul play-off din cadrul Campionatului de Juniori Republicani B. In primul meci, trupa lui Ovidiu Caldarus va evolua duminica, de la orele 14.00, in fieful gruparii Ceahlaul Piatra Neamt.

Chiar daca sucevenii au terminat sezonul regulat pe primul loc, antrenorul Ovidiu Caldarus se asteapta la un sezon de primavara mult mai dificil, in conditiile in care lps-istii s-au antrenat pe unde au apucat in pauza competitionala din iarna. “Va fi destul de greu, pentru ca nu am avut un teren unde sa ne pregatim. Cred ca suntem singurul oras din tara care nu are un teren de antrenament pentru echipele de fotbal. Pana si cei de la federatie s-au mirat de faptul ca am terminat sezonul regulat pe primul loc, avand in vedere pe ce teren jucam meciurile de acasa. De altfel, la Itcani este acum o adevarata mocirla si nu stiu cum se va putea juca acolo”, a declarat Ovidiu Caldarus.

Referitor la partida programata duminica sub Pietricica, tehnicianul Ovidiu Caldarus considera ca duelul dintre Ceahlaul si Lps Suceava este unul aproape fratricid, in conditiile in care gazdele au in lot nu mai putin de sapte jucatori suceveni. “Va juca practic Suceava I cu Suceava II. Suntem prostii prostilor. Descoperim copii talentati si ii lasam sa plece la alte cluburi. Speram insa sa incepem play-off-ul cu dreptul. Am facut o buna pregatire fizica in pauza de iarna, asa ca la acest capitol nu au cum sa ne depaseasca”, a precizat Ovidiu Caldarus, care este nemultumit de programul stabilit de federatie, juniorii republicanii urmand sa joace nu mai putin de sase meciuri intr-un interval de patru saptamani.

In sezonul regulat, Fc Ceahlaul Piatra Neamt, pe teren propriu, in fata sucevenilor, cu scorul de 1-0.

In turneul play-off, juniorii B de la Lps Suceava se vor bate pentru unul din cele doua locuri calificabile la turneul zonal cu formatiile Lps Roman, Noua Generatie Iasi, Csms Iasi, Lps Iasi si Ceahlaul Piatra Neamt.

In pauza de iarna, Ovidiu Caldarus si-a completat lotul de jucatori cu trei nume noi de la Sporting, este vorba de Ciprian Tudose, Narcis Alexandru si Alexandru Tibichi. Lps-isti au ratat in schimb transferul lui Ionut Placinta, fotbalistul anuntand ca vrea sa joace la republicani dupa incheierea perioadei de mercato.

In aceste conditii, antrenorul Ovidiu Caldarus va aborda partea a doua a sezonului cu urmatorul lot de jucatori: Florin Munteanu si George Senciuc – portari, Andrei Cerlinca, Cosmin Ciuhan, Stefan Amanaloaei, Vlad Vezeteu, Vlad Catargiu, Andrei Fedorovici, Ion Petruneac, Ciprian Nastasiu, Eduard Costan, Adrian Vornicu, Fagel Rusu, Razvan Moraras, Emanuel Burlea, Bogdan Rotar, Radu Lutac, Alexandru Ioachimciuc, Ionut Suru, Ciprian Tudose, Narcis Alexandru si Alexandru Tibichi – jucatori de câmp.

In schimb, echipa de juniori A de la Lps Suceava va evolua in sezonul de primavara in turneul pentru locurile 7-15, alaturi de formatiile Noua Generatie Iasi, Css Targu Neamt, Css Botosani, Lps Bacau, Lps Roman, Fcm Bacau, Lps Piatra Neamt si Acs Ceahlaul. In prima etapa din acest an, grupa antrenata de Aurel Constantin va primi sambata, de la orele 12.00, pe terenul din Itcani, vizita celor de la Lps Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii B încep play-off-ul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*