Juniorii B, debut cu stângul

Lps Suceava a pasit cu stangul in cursa pentru calificarea la turneul zonal din cadrul Campionatului National de Juniori Republicani B. In prima etapa a play-off-ului, trupa antrenata de Ovidiu Caldarus a cedat duminica, cu scorul de 1-3, pe terenul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, la finalul unui meci in care suceveni au marcat golul de onoare prin Lutac, dupa ce gazdele au condus inca din primele minute cu 2-0.

Ovidiu Caldarus a inceput jocul cu urmatoarea formula: Munteanu – Cerlinca, Catargiu, Suru, Amanaloaie, Fedorovici – Vornicu, Nastasiu, Rotari, Costan – Lutac. Pe parcurs, au mai intrat Ciuhan si Petruneac.

In celelalte jocuri din prima etapa a ply-ff-ului, Lps Iasi s-a impus, cu scorul de 3-1, in derbyul local cu Csms Iasi, in vreme ce Noua Generatie Iasi a castigat, cu scorul de 3-2, pe terenul celor de la Lps Roman. In schimb, grupa de juniori A de la LPS Suceava a debutat cu dreptul in play-out-ul pentru locurile 7-15, dupa ce a trecut, cu scorul de 2-0, de LPS Roman, intr-o partida desfasurata in “cloaca” de la Itcani.

In runda viitoare, juniorii lui Ovidiu Caldarus vor evolua maine pe terenul gruparii Noua Generatie Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii B, debut cu stângul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*