Juniorii B de la LPS au debutat cu un eşec

Echipa de juniori B a Liceului cu Program Sportiv Suceava a debutat cu o înfrângere în Liga Elitelor sub 17 ani. Jucătorii pregătiţi de Aurel Constantin au pierdut cu scorul de 5-1 meciul disputat sâmbătă, pe terenul Metaloglobus din Capitală, în compania Academiei Sport Team Bucureşti.

Sucevenii şi-au creat în startul partidei trei mari ocazii, dar au ratat de fiecare dată din poziţie unu la unu cu portarul advers. Contrar cursului jocului, gazdele au condus la pauză cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty. Academia Sport Team Bucuresti avea să se impună în final cu cu categoric 5-1, golul de onoare al trupei lui Aurel Constantin fiind marcat de Robert Ciobanu.

“Am dominat prima repriză, după care căldura şi-a spus cuvântul. S-a jucat pe teren sintetic, la 42 de grade, de te frigeai la picioare. Am avut un penalty neacordat, iar la 3-1 ni s-a refuzat un gol valabil. Ultimele două goluri le-am primit în secvenţele de final”, a mărturisit antrenorul Aurel Constantin.

Rapid Suceava juniori B
Rapid Suceava – juniori B

Singura victorie a republicanilor suceveni în prima etapă a fost obţinută de grupa de juniori B de la Rapid Suceava. Formaţia pregătită de Florin Cristescu s-a impus, la Siret, cu scorul de 3-1 în faţa celor de la LPS Roman, graţie golurilor marcate de Robert Bosînceanu, Cătălin Tacu şi Călin Colţuneac. La juniori A jucătorii antrenaţi de Ilie Gafencu au cedat cu 0-4 în faţa echipei CSMS Iaşi.

Bucovina Pojorâta a pierdut ambele jocuri disputate la LPS Iaşi. A fost 3-0 la juniori A şi 5-1 la juniori B. Juniorii A de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au urmărit prima rundă de pe margine.

În etapa a 2-a din Liga Elitelor, juniorii B de la LPS Suceava vor primi sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul “Areni” vizita echipei Petrolul Ploieşti.

Campionatele Nationale de juniori A si B programează sâmbătă, pe stadionul din Iţcani, un prim duel sucevean, între reprezentantele cluburilor Bucovina Pojorâta şi Rapid Suceava. În aceeaşi zi, juniorii A de la LPS Suceava vor debuta în noul sezon cu un meci în fieful formaţiei ASC Bacău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *