Juniorii au inceput returul

Chiar daca echipa de seniori a fost retrasa oficial din campionatul ligii secunde de mai bine de doua saptamani, Cetatea Suceava continua sa existe pe harta fotbalului romanesc prin intermediul grupelor de juniori. Finantate doar din banii parintilor si a sponsorilor, echipele de juniori A si juniori B ale fostei grupari de pe Areni s-au aliniat duminica la startul returului Campionatului Republican.

Intrata pe terenul “Letea” din postura de campioana de toamna, grupa pregatita de Aurel Constantin a pierdut cu 0-2 in fata celor de la AS Bacau, dupa un meci pe care echipa suceveana l-a incheiat cu un jucator de camp intre buturi. Ajuns portar de conjunctura dupa eliminarea titularului de drept Butnariu, fundasul Rotaru a parat printre altele si un penalty. In celalalt meci, juniorii lui Ciprian Anton au pierdut cu scorul de 2-3, golurile sucevenilor fiind semnate de Buziuc si Julei.

Desi viitorul juniorilor suceveni ramane deocamdata incert, antrenorul Ciprian Anton crede ca exista sanse reale ca grupele Cetatii Suceava sa primeasca permisiunea federatiei de a juca toate meciurile actualului sezon. “Avem semnale ca federatia va introduce un amendament in regulament prin care grupele de juniori pot termina campionatul chiar daca clubul de care apartin s-a retras din Liga a II-a. Practic in acest moment, noi evoluam doar cu numele de Cetatea, majoritatea jucatorilor apartinand de fapt de LPS sau Sporting, in timp ce cheltuilelile cu deplasarile si cu organizarea meciurilor sunt suportate de parinti si din sponsorizari“, a spus Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii au inceput returul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*