Juniorii 1 de la CSU Suceava au învins Dinamo două ori

CSU Suceava și-a reconfirmat supremația în Grupa Valoare a Campionatului Național la handbal masculin pentru Juniori I. Echipa antrenată de Vasile Boca a învins pentru a doua oară principala contracandidată la câștigarea titlului, Dinamo București. După 41-25 la Suceava, universitarii s-au impus și în returul disputat în Sala Dinamo, scor 34-41, la pauză 19-21.

Cu 11 goluri, Emanuel Șerban a fost cel mai bun marcator al echipei sucevene. Antrenorul Vasile Boca a mai mizat în meciul din Capitală pe Ştefan Leonte, Răzvan Rîpă, Codrin Dascălu (8 goluri), Codrin Radu (7), Ionuț Păscuț (4), Teodor Ilucă (4), Bogdan Niculaie (4), Eduard Rusu (3), Andrei Rață, Alexandru Țivichi și Adrian Condrea.

CSU Suceava este liderul clasamentului Grupei Valoare 1, cu 18 puncte. Pe următoarele locuri se află CSM București, cu 11 puncte, Dinamo București, cu 10 puncte, CSM Constanța, cu 7 puncte, LPS Vaslui, cu 4 puncte și LPS Iași, fără niciun punct.

În Grupele Speranță, LPS Suceava a rămas pe primul loc, cu maximum de puncta. Echipa antrenată de Răzvan Bernicu a câștigat pe terenul celor de la CSŞ Galați cu scorul de 12-33, la pauză 7-17. Cu câte 7 goluri, Davide Puiu și George Rusu au fost cei mai buni marcatori ai echipei sucevene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *