Juniori IV | CSU Suceava a ratat de puțin o medalie la turneul final

CSU Suceava a ratat de puțin o medalie la turneul final al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori IV.

Echipa antrenată Andrei Olariu a încheiat competiția de la Cluj-Napoca pe locul 4, după ce a pierdut finala mică, disputată duminică, în fața celor de la CSŞ Craiova, cu scorul de 16-20 (8-10), la sfârșitul unui meci în care, cu 11 intervenții, portarul Mihail Şuțu a fost desemnat cel mai bun jucător din tabăra suceveană.

Micii universitarii au ocupat primul loc în grupele preliminarii, după 22-20 cu Preventis Iași, 27-19 cu CS Sieni și 24-16 cu LPS Suceava, apoi locul 2 în grupele principale, după 22-21 cu CSM Constanța și 24-28 cu CSŞ Craiova, iar în semifinale au fost învinși de reprezentanta Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda, cu scorul de 14-23.

CSU Suceava a câștigat și unul dintre premiile individuale prin Matei Flutur, desemnat cel mai bun apărător de la turneul final.

,,Trebuie să recunosc că a fost un turneu epuizant din toate punctele de vedere. Este greu să ții ritmul în condițiile în care am avut 7 meciuri în 5 zile. Din punctul meu de vedere, lipsa meciurilor tari în perioada de pregătire și-a spus cuvântul pe final. Dacă este să o luăm după handbalul prestat, mai mult de locul 4 nu s-a putut, dar în inima mea băieții sunt pe primul loc. Sunt 100% convins că sunt capabili de mai mult de atât, dar acum atât a fost să fie. Pentru mine fost o experiență din care am învățat multe, am tras anumite concluzii, care mă vor ajuta pe viitor. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut cu adevărat!„, a declarat antrenorul Andrei Olariu pe pagina de facebook a clubului CSU Suceava.

CSU Suceava a contat la turneul final pe următorul lot de jucători: Tudor Vasiliu, Mihail Şutu, Dario Ciornei – Ştefan Chiruț, Sebastian Ciubotaru, Matei Flutur, Robert Colibă, Dragoș Cucoș, Ianis Păduraru, Fabian Broșteanu, Andrei Crețu, Ciprian Chibici, Alesio Brezan, Matei Munteanu, Valentin Popescu, Alexandru Ranguș și Eduard Magopeț.

LPS Suceava a încheiat turneul final pe locul 6

LPS Suceava a încheiat turneul final de juniori IV de la Cluj-Napoca pe locul 6, după ce a pierdut duminică, 26-28, cu CSM Constanța.

Formația antrenată de Cristian Adomnicăi a ocupat locul 2 în grupele preminarii, după 36-26 cu CS Sieni, 29-23 cu Preventis Iași și 16-24 cu CSU Suceava, apoi locul 3 în grupele principale, după 22-29 cu CSŞ Craiova și 20-17 cu CSM Constanța, iar în meciurile pentru locurile 5-8 a învins reprezentanta Şcolii Nr. 7 Timișoara, scor 32-29.

LPS Suceava a mizat la turneul final pe următorul lot de jucători: Paul Moldovan, Iustin Lupu – Filip Ciubotariu, Paul Mironescu, George Țîrmac, Andrei Buhăianu, David Batinaș, David Gontaru, Matei Şoldănescu, Constantin Belciug, Darius Crăciun, Alex Vatamanu, Andrei Ivan, Ştefan Fădur, Matei Haidău și Sebastian Luchian.

Paul Moldovan

LPS Suceava a câștigat și unul dintre premiile speciale prin portarul Paul Moldovan, desemnat cel mai popular jucător al turneului final.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *