Juniori II | LPS Suceava a câștigat toate meciurile disputate în sezonul regulat

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori II din postura de castigatoare a Seriei A. Sambata, in ultima etapa, formatia pregatita de Iulian Dugan s-a impus, cu scorul de 25-24, pe terenul celor de la LPS II Vaslui si a incheiat sezonul regulat cu o linie de clasament senzationala: 21 de victorii in 21 de meciuri.

E rezultatul muncii comune pe care o depun impreuna cu Razvan Bernicu, tinand cont ca cinci dintre jucatori evolueaza atat la juniori I, cat si la juniori II. Urmatorul obiectiv este sa ne calificam la turneul final, iar acolo sa incercam sa cucerim o medalie”, a declarat Iulian Dugan.

Antrenorul grupei de juniori II de la LPS Suceava mizeaza pe urmatorul lot: Alexandru Babiuc, Ionut Andeescu, Teofan Hirghiligiu – Claudiu Lazurca, Vladut Lazoreac, Emanuel Muntean, Samuel Stanciuc, Sebastian Cordus, Casian Gabinat, Robert Chirila, Liviu Agrigorcioaie, Ionut Hutan, Daniel Guranda, Mihnea Bejan, Albert Vizitiu, Fabian Rusu si Sebastian Maerean.

Turneele semifinale ale Campionatului National pentru juniori II vor avea loc in perioada 2-6 mai, pe teren neutru, intr-un format de patru grupe a cate sase echipe, primele doua clasate urmand sa obtina calificarea la turneul final.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniori II | LPS Suceava a câștigat toate meciurile disputate în sezonul regulat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*