Junioare 3 | LPS Suceava a terminat pe locul 3 turneul final – speranțe

LPS Suceava a terminat pe podium turneul final – sperante din cadrul Campionatului National de handbal feminin pentru junioare III.

Echipa antrenata de Florin Ciubotariu si Iulian Dugan a ocupat locul 3 in competitia organizata in ultimele zile in Sala “Dumitru Bernicu”, dupa ce a castigat finala mica, disputata miercuri, in fata celor de la CS Campina, cu scorul de 22-20 (8-10), la finalul unui meci in care portarita Natalia Dumitras a fost cea desemnata mai buna jucatoare din tabara gazdelor.

Tinerele handbaliste sucevene au castigat grupa din care au facut parte cu maximum de puncte, dupa 30-24 cu ACS Dominicii Timisoara, 31-28 cu CS “Stefan Birtalan” si 30-24 cu CSS Odorheiu Secuiesc, iar in semifinale au fost invinse de Pro Sport Focsani, cu scorul de 15-18.

LPS Suceava a mizat la turneul final – sperante pe urmatorul lot de jucatoare: Natalia Dumitras, Amalia Cocirla, Teodora Coroama, – Andreea Codreanu, Lidia Antipenco, Ioana Bota, Daria Balan, Alisia Roman, Stefania Cunitchi, Alexandra Paduche, Diana Ivan, Ariana Rasca, Ayana Negru, Emily Solcan, Erato Chiriazic, Maria Gitman, Iulia Ailenei, Alexia Petruneac, Ioana Balan si Ilinca Lahman.

Turneul din Sala “Dumitru Bernicu” a fost castigat de Pro Sport Focsani, care a invins in finala mare, formatia ACS “Stefan Birtalan”, dupa reprizele de prelungire, cu scorul de 34-32.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *