Jucăm în fieful vicecampioanei

La doar câteva zile de la confruntarea cu HC Caraş-Severin, handbaliştii suceveni au programat un nou meci cu o contracandidată la un loc de cupă europeană. Universitatea joacă vineri, de la ora 19:00, pe terenul vicecampioanei HC Odorhei.

Înaintea etapei a 18-a, Universitatea ocupă locul 3 în Liga Naţională, iar HC Odorhei se află o poziţie mai jos, la trei puncte distanţă. Dacă jucătorii pregătiţi de Leonard Bibirig se pot lăuda cu şapte victorii consecutive în Liga Naţională, gazdele de vineri traversează o perioadă mai dificilă. De la începutul anului şi până acum HC Odorhei a înregistrat trei victorii şi trei înfrangeri. Harghitenii nu au reuşit să ia vreun punct în ultimele două etape, când au jucat la CSM Bucureşti şi la Dinamo Călăraşi.

“Ne aşteaptă un meci deosebit de dificil, având în vedere că Odorheiul vine după două înfrângeri consecutive şi va face tot posibilul să îşi spele ruşinea contra noastră. Noi sperăm să abordam meciul de pe o poziţie bună şi să putem face faţă iureşului gazdelor. Nu au apărut probleme noi de lot. Ne bazăm în continuare pe aceiaşi jucători care au participat la antrenamente în ultima perioadă”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

În istoria confruntărilor oficiale, sucevenii au înregistrat un singur succes în Harghita, în sezonul 2009/2010, atunci când s-au impus cu 29-27. În turul actualei ediţii de campionat, echipa lui Vlad Caba a plecat cu un punct de la Suceava, scor 34-34. Meciul dintre HC Odorhei şi Universitatea Suceava este programat vineri, de la ora 19:00, şi va fi transmis in direct pe Digi Sport. Partida va fi arbitrată de tandemul Din/Dinu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Jucăm în fieful vicecampioanei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*