Jucătorii Forestei nu și-au primit salariile de două luni

Foresta a încheiat anul pe primul loc în Liga a III-a, însă nu are liniște pe plan financiar, în condițiile în care jucătorii nu și-au mai primit salariile de două luni, iar în plus s-au acumulat și trei prime de joc restante.

Totodată, gruparea de pe Areni are de achitat și o eșalonare a datoriilor strânse de fosta conducere.

Colac, peste pupăză, clubul sucevean este obligat să-i plătească fostului antrenor Ionuț Moșteanu suma de 90.000 de lei, în baza unui litigiu câștigat recent de tehnician la comisiile FRF.

Problemele s-ar putea rezolva după ce Primăria va putea vira și ultima tranșă de bani din suma de 2,5 milioane de lei prevăzută în bugetul echipei locale de fotbal. Acest lucru este însă condiționat de îndeplinirea unor proceduri legale, referitoare la acte și justificări pe care conducerea clubului trebuie să le depună la Primărie.

Dorin Goian și-a felicitat jucătorii pentru parcursul din sezonul de toamnă

“Galben-verzii” au încheiat sezonul de toamnă într-un cadru festiv, ocazie cu care antrenorul Dorin Goian și-a felicitat jucătorii pentru parcursul de până acum. “Nu mă așteptam să avem doar o singură înfrângere, două egaluri și restul victorii pe linie. Nu mă așteptam, dar, ușor-ușor, odată cu trecerea timpului și cunoscându-i mai bine pe băieți mi-am dat seama de potențialul lor. Băieții au fost din ce în ce mai buni de la o partidă la alta. A fost important și începutul de campionat cu victorii, pentru că asta îți dă încredere. Una peste alta, am avut un parcurs grozav și le mulțumesc jucătorilor. Ei sunt pricipalii actori ai acestor rezultate”, a declarat Goian pentru Radio Top Suceava.

Lider autoritar în Seria I a Ligii a III-a, acolo unde și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența în play-off, Foresta va relua campionatul pe 11 martie 2023.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *