Jucătorii Forestei au promisă o primă specială pentru salvarea de la retrogradare

Jucatorii divizionarei secunde Foresta vor avea o prima speciala in cazul in care vor reusi sa salveze echipa de la retrogradare la finalul actualului sezon. Anuntul a fost facut de vicepresedintele-executiv al clubului sucevean, Mihai Ungurian, in cadrul unei conferinte de presa organizata miercuri pe “Areni”.

A fost stabilita o prima de obiectiv. E o prima consistenta, o prima care va fi meritata la finele campionatului daca reusim sa ne salvam de la retrogradare. Nu doar jucatorii sunt importanti in acest moment. Avem nevoie si de sprijinul spectatorilor sa impinga echipa de la spate in ultimele trei meciuri pe care le avem acasa”, a declarat Mihai Ungurian.

Oficialii de pe Areni iau in calcul si o eventuala retrogradare, in conditiile in care, cu sase etape inainte de final, Foresta este la patru puncte de primul loc care asigura mentinerea in Liga a II-a, iar subtirimea lotului de jucatori este evidenta. “Nu ne va fi usor. Incercam sa salvam ce mai poate fi salvat din acest sezon. Lotul este foarte subtire, atat numeric, cat si valoric. Asta este realitatea. Va dati seama ce misiune avem!? Sa incercam sa ne salvam de la retrogradare cu un lot de doar 13 jucatori. Am luat in considerare si faptul ca este posibil sa retrogradam la finalul acestui sezon. Ne-am asumat acest risc in momentul in care am decis sa revenim la club”, a declarat presedintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

La randul sau, Mihai Ungurian a dat asigurari ca ambii investitori moldoveni vor ramane alaturi de Foresta chiar si in Liga a III-a. “Ma bucur ca domnul Lozovan s-a intors la echipa, dupa ce a gasit o modalitate de a stinge conflictul cu domnul Negura. Vom face tot posibilul sa evitam retrogradarea. Nu va fi usor, pentru ca mai sunt foarte putine etape pana la finalul campionatului, iar situatia echipei este extrem de delicata. Cert este ca ne dorim sa continuam acest proiect chiar si in cazul nefericit in care vom pica in Liga a III-a”, a precizat Ungurian, care considera ca Foresta are nevoie de patru victorii in ultimele sase etape de campionat. Mihai Ungurian a precizat ca antrenorul Florentin Petre beneficiaza de tot sprijinul actualei conduceri de pe Areni: “Florentin Petre este un profesionist. Schimbari se petrec in cadrul oricarei echipe. Nu cred ca aceasta ar fi un motiv sa-si doreasca sa plece. Ne bazam pe el”.

Farid Khallaf, acuzat ca a sustras actele constitutive ale clubului

In ceea ce-l priveste pe Farid Khallaf, exclus din organigrama Forestei de catre Adunarea Generala, acesta este acuzat ca a plecat de pe Areni cu toate actele constitutive ale clubului. “Exluderea domnului Khallaf din cadrul Asociatiei nu s-a facut in cele mai bune conditii, intr-o maniera amiabila, dar toate deciziile din cadrul clubului s-au facut in conformitate cu legislatia in vigoare si cu statutul clubului. Este adevarat insa ca domnul Khallaf a sustras toate documentele originale ale clubului. L-am instiintat sa le returneze. In caz contrar vom fi nevoiti sa ne adresam organelor de cercetare penala. Vom avea nevoie de documentele in original la Finante sau in momentul in care vom depune proiectul la Primarie. Eu sper ca va intelege si va readuce actele la Suceava. I-am facut de altfel si o invitatie sa vina sa clarifice problemele pe care le are aici”, a adaugat Andrei Ciutac, precizand ca unul dintre fostii sponsori, firma Trutzi, s-a intors zilele trecute alaturi de Foresta.

De partea cealalta, Farid Khallaf il acuza pe Mihai Ungurian ca, in luna decembrie 2017, a facut plati fictive care jucatori in valoare de 80.000 de lei.

In timp ce fostii si actualii conducatori ai Forestei se cearta pe testament la catafalcul echipei locale de fotbal, antrenorul Florentin Petre si jucatorii vor urca joi dimineata in autocar cu destinatia Arad, acolo unde sambata vor infrunta formatia UTA. “E o deplasare lunga, iar in contextul in care avem mare nevoie de puncte trebuie sa facem toate eforturile pentru ca jucatorii sa se prezinte in cele mai bune conditii la ora meciului cu UTA. Vom spre Arad inca de joi, vineri avem antrenament acolo, iar sambata sper sa ne intoarcem cu toate cele trei puncte. Au mai ramas doar sase etape si avem mare nevoie de victorie la Arad”, a conchis Andrei Ciutac.

 

COMENTARII:

2 Comentarii la "Jucătorii Forestei au promisă o primă specială pentru salvarea de la retrogradare"

  1. Sunt alaturi de echipa in orice de liga ar fi!!Forta Foresta!!!

  2. Sa va ajute Dumnezeu.Hai Foresta!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*