Joi e sedinţă la Municipal

Campionatul Municipal de minifotbal este gata de restart. Delegatii celor zece echipe participante, precum si reprezentantii altor echipe dornice de a se inscrie in cea mai puternica competitie din minifotbalul sucevean sunt asteptati maine seara (joi), la ora 19.00, la baza sportiva Ramiro din Burdujeni pentru prima sedinta tehnica din acest an.

Cu aceasta ocazie se va stabili planul de atac pentru sezonul de primavara, se va decide data de start a returului, se va stabili perioada de transferuri, modul de desfasurare si intervalul in care va avea loc faza locala a Cupei Romaniei. Totodata, se va lua in discutie posibilitatea acceptarii unor echipe noi in competitie.

Conform unei decizii a Comitetului Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania, castigatoarea Campionatului Municipal din Suceava va participa la Campionatul Regional Nord-Est. Programat in perioada 19-21 iunie, la Iasi, Campionatul Regional Nord-Est va reuni la start 16 echipe, campioanele de la Iasi, Bacau, Brasov, Suceava, Roman, Galati, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Pascani, Vatra Dornei, plus vicecampioanele din Iasi, Bacau, Roman, Focsani si Piatra Neamt.

In ceea ce priveste turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, acesta va reuni la start 52 de echipe si se va desfasura in trei orase, Roman, Pascani si Piatra Neamt.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Joi e sedinţă la Municipal"

  1. poate se ia in discutie si aducerea altui arbitru

  2. Cand incepe campionatul ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*