Joi e şedinţă la Municipal

Campionatul Municipal este gata de restart. Delegatii celor opt echipe participante, precum si reprezentantii altor echipe dornice de a se inscrie in cea mai tare competitie din minifotbalul sucevean sunt asteptati joi, 13 martie, la ora 19.00, in Pub Sport Ramiro din Burdujeni pentru prima sedinta tehnica din acest an.

Cu aceasta ocazie se va stabili planul de atac pentru sezonul de primavara, se va decide data de start a returului, se va stabili perioada de transferuri, modul de desfasurare si intervalul in care vor avea loc meciurile fazei locale a Cupei Romaniei. Totodata, se va lua in discutie posibilitatea acceptarii altor echipe noi in competitie.

Fiecare echipa este rugata sa trimita un reprezentant la sedinta de joi seara.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Joi e şedinţă la Municipal"

 1. Votati cea mai iubita echipa pe http://onlinereport.ro/cea-mai-iubita-echipa/
  Votati RAPID CFR SUCEAVA!

 2. Cum sa nu dai niciun rezultat de la republicani si dai toate stirile despre cupa prieteniei juniori c ..si nu dai replublicani ..RUSINE pentru acest SITE..pe Monitorul de Suceava sunt rezultatele si pe acest site zis de sport …nu sunt !

 3. ce conditii trebuie ca sa ai echipa ?

 4. Trebuie sa platesti o taxa , care e la jumate acum pentru ca mai e doar returul si trebuie sa ai jucatori care sa nu fie legitimati in primele 3 ligi parca sau ceva de genu , se contureaza echipe noi ??

 5. .,,.maine e doar sedinta ?se discuta daca se primesc echipe noi?.,.,,.sau echipele care vor sa se inscrie trb sa se prezinte cu tabelu de jucatori copiile la xerox dupa buletin si ce mai trebuie pe acolo?.,.,cum e de procedat pt cei care vor sa se inscrie?asteptam sa vedem ce se hotaraste?,..,sau maine deja ne putem inscrie?

  • Va puteti inscrie si maine… sau cel tarziu pana pe 20 martie, cand se va trage la sorti programul meciurilor din retur sau din Cupa Romaniei, in functie de ce competitie se joaca mai intai. Pentru inscrierea unei echipe noi va trebuie cu tabel cu lotul de jucatori (maximum 15) si copiile xerox dupa cartile acestora de identitate. Echipele nou-inscrise pornesc cu 0 puncte. Taxa de participare va fi stabilita in functie de numarul de meciuri pe care il joaca fiecare echipa. E undeva in jur de 60 de lei / meci de fiecare echipa.

   Alte amanunte la telefon: 0732 004568 (Chido).

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*