Joc de luptă în Sala LPS

CSU Suceava - HC Vaslui

Handbaliştii suceveni reiau meciurile oficiale după o pauză de mai bine de două săptămâni. CSU Suceava primeşte miercuri, de la ora 17:00, în sala Liceului cu Program Sportiv, viziţa formaţiei HC Vaslui, în cadrul etapei a 3-a din play-out.

Pentru a se menţine într-o formă sportivă bună în pauza competiţională, echipa locală de handbal a disputat săptămâna trecută un meci amical pe terenul liderului Ligii Naţionale, HC Odorhei. Sucevenii au condus la pauză cu scorul de 11-15, dar în final au pierdut cu 33-30. Din fericire, jucătorii suceveni nu au acuzat accidentări după această partidă, astfel că antrenorii Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu vor putea miza pe întreg lotul în meciul de miercuri.

“Clar, va fi un joc de luptă. Ei vin după o înfrângere şi probabil vor dori să facă un meci bun aici, dar noi ne-am pregătit bine. Aşteptăm suporterii noştri să vină în număr cât mai mare la sală. Este un meci important, în care avem nevoie de toată lumea. Sper ca publicul să îi împingă pe băieţi de la spate, iar la finalul meciului să ne bucurăm împreună. Trebuie să gestionăm bine finalul, pentru că acolo cred că va fi cheia jocului”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Jucătorii antrenaţi de Leonard Bibirig vor fi susţinuţi la Suceava şi de o galerie formată din 40 de suporteri. În sezonul regulat al Ligii Naţionale, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. “Studenţii” au câştigat cu 30-27 pe teren propriu, iar la Vaslui a fost 27-25 în favoarea gazdelor. Întâlnirea de miercuri va fi arbitrată de tandemul Băducu/Voicu din Buzău.

Clasament play-out 2014/2015:

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Joc de luptă în Sala LPS"

 1. gianluca vialli | 5 mai 2015 at 19:18 | Răspunde

  Stimati organiztori, lumea mai merge si la serviciu, cred ca intr-o zi din mijlocul saptamanii, daca tot e sa fie etapa intermediara, ora 19 era mult mai rezonabila!

  • misu suceveanu | 6 mai 2015 at 9:28 | Răspunde

   Meci foarte tare intre profesor si elev, sper ca experinta sa bata tineretea !
   Ai mare dreptate gianluca, din cauza orei nici eu nu pot merge la meci !
   BAFTA CSU !!!

 2. gianluca vialli | 6 mai 2015 at 15:06 | Răspunde

  Eu m-am invoit de la serviciu!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*