Joacă la ultima clasată

rugby vlad constantin

Divizia Naţională de rugby programează la sfârşitul acestei săptămâni meciurile din cadrul etapei a 4-a. Gruparea locală, CSM Bucovina, va evolua duminică, de la ora 10:00, pe terenul ultimei clasate Stejarul Buzău.

Sucevenii au disputat două partide în noul sezon al Diviziei Naţionale, cea cu echipa sub 23 de ani a Stelei fiind amânată. CSM Bucovina a câştigat la Arad la „masa verde”, iar în urma cu o săptămână a trecut de RCM Galati cu scorul de 21-15. De cealaltă parte, Stejarul Buzău a avut trei eşecuri în debutul sezonului, fiind învinsă de CS Năvodari, Ştiinţa Petroşani şi CSU Arad. În momentul de faţă, clasamentul eşalonului secund este condus de echipa sub 23 de ani a clubului CSM Bucureşti, cu 13 puncte. Pe poziţia a doua se află CSM Bucovina, care are 9 puncte, dar un meci mai puţin disputat.

„În mod normal ar trebui să câştigăm. Buzăul vine după trei înfrângeri, nu mai este echipa de altădată, au mulţi tineri. Noi avem avantajul experienţei, iar dacă jucătorii vor respecta disciplina tactică putem să ne întoarcem cu o victorie. Cele 24 de puncte marcate de ei la Arad ne-au pus puţin în gardă, dar vom vedea ce va fi. Sper să beneficiem de un arbitraj bun, vremea se anunţă destul de bună, aşa că trebuie să jucăm cu multă poftă şi cu dorinţa de a câştiga. Brăteanu şi Zup îşi aniversează zilele de naştere, pe 18 respectiv 19 aprilie, şi ar fi extraordinar să sărbătorim cu o victorie”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul echipei locale de rugby nu va putea miza pe doi jucători în deplasarea de duminică. Este vorba despre Oanea şi Drelciuc, ambii acuzând probleme medicale.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Joacă la ultima clasată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*