Joacă în fieful lanternei

Rapid Suceava va evolua vineri in fieful formatiei Politehnica Galati, intr-un meci programat cu incepere de la orele 14.00, pe terenul sintetic Siderurgistul si care va conta pentru penultima etapa a turului Ligii a 3-a.

Revenita in lupta pentru primul loc in clasamentul seriei dupa victoria dramatica din runda precedenta, trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu spera sa se intoarca cu toate cele trei puncte de pe terenul ultimei clasate, chiar daca gruparea “ceferista” se deplaseaza pe malul Dunarii cu un lot decimat serios de accidentari si suspendari. “Trebuie sa facem pe dracu-n patru si sa castigam la Galati, chiar daca ne asteapta un meci foarte greu, in care gazdele se vor agata de ultimele sperante de evitare a retrogradarii. Nu cred ca suprafata sintetica de joc va fi un inconvenient pentru noi. Marile noastre batai de cap sunt legate de formula de joc cu care vom fi nevoiti sa incepem acest meci, tinand cont de numarul mare de absenti si de faptul ca trebuie sa avem trei titulari sub 21 de ani”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice “ceferiste” nu va putea miza in confruntarea de vineri pe aportul lui Bosancu, suspendat pentru cumulul de cartonase galbene, precum si pe serviciile lui Fl. Plamada, Spatar si Sava, toti trei fiind accidentati. Partida dintre Poli Galati si Rapid Suceava va fi arbitrata de o brigada alcatuita din centralul Eduard Ionita, ajutat la cele doua margini de Sorin Paduraru si Gabriel Georgescu, toti trei din Constanta.

Exit mobile version