Joacă la Braşov Junior’s Cup

Bucovina Scheia va participa saptamana viitoare la un puternic turneu international de fotbal pentru copii. Intitulata “Brasov Junior’s Cup 2011”, competitia se adreseaza copiilor nascuti intre anii 1996-2004 si va aduna la start peste 150 de echipe, atat de la cluburile din Romania, cat si de la cateva grupari cunoscute din strainatate, printre care Sporting Lisabona, Dinamo Kiev sau Litex Lovech.

Gruparea suceveana s-a inscris in turneul “Under 12”, acolo unde va participa cu o echipa formata pe nucleul grupei de copii nascuti in anul 2000, medaliata cu argint la Brasov Indoor Cup din februarie si castigatoare a ultimei editii a Cupei “Mos Craciun” de la Suceava, la aceasta categorie de varsta.

In urma tragerii la sorti, Bucovina Scheia a fost repartizata intr-o grupa din care mai fac parte formatiile Bacosin Ludus, Lps Pitesti, Css Campulung Muscel, Dynamic Baia Mare si Fc Real Varasti Giurgiu.

In vederea acestui turneu, antrenorii Valy Gramada si Constantin Dumistracel vor deplasa sub Tampa un lot de 16 jucatori format din: Simon Mandiuc, Aleksandru Longher, Cosmin Tucaliuc, Daniel Curic, Robert Muntean, Robert Flutur, Marian Timofte, Cristian Gherman, Calin Bodnariuc, Stefan Nastase, Emanuel Zugravu, Marian Pandele, Razvan Nan, Sebastian Balba, Sebastian Breniuc si Andrei Lasser.

Delegatia celor de la Bucovina Scheia va pleca spre Brasov inca de maine, urmand ca pana la startul turneului, programat sa aiba loc miercuri, sa efectueze si un minicantonament montan sub Tampa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Joacă la Braşov Junior’s Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*