Joacă faza zonală la Bacău

Federatia Romana de Fotbal a stabilit locurile de desfasurare a celor patru turnee zonale din cadrul Campionatului National de Juniori A1. Astfel, campioana judetului Suceava, gruparea CS Gura Humorului va disputa faza zonala la Bacau, fiind repartizata conform tragerii la sorti intr-o subgrupa din care mai fac parte formatiile CssPascani si Asc Bacau. Cele trei echipe vor juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, in perioada 28-30 iunie, pe stadionul Letea, prima clasata urmand sa se califice in finala de pe 1 iulie acolo unde va juca impotriva invingatoarei dublei confruntari dintre Petrolistul Boldesti si Lps Buzau.

In primul meci, trupa pregatita de Gigi Lazar va evolua vineri, de la ora 18.00, in compania celor de la Css Pascani, urmand ca sambata, de la aceiasi ora 18.00, sa intalneasca gazdele de la Asca Bacau.

CS Gura Humorului s-a calificat la turneul de zona, dupa ce a trecut intr-o dubla mansa, 4-0 (deplasare) si 2-2 (acasa), de campioana judetului Botosani, Bucovina Rogojesti. Câstigatoarea turneului zonal de juniori A1 de la Bacau se va califica in semifinala campionatului, ce este programata pe data de 7 iulie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *