Joacă de la ora 17.00

Digi Sport a renuntat la ideea de a transmite in direct meciul de maine dintre CSM Bucuresti si CSMU Suceava, contand pentru cea de-a doua etapa a returului, dupa ce postul care detine drepturile tv pentru prima divizie de volei masculin nu a anuntat la timp cele doua cluburi de schimbarea orei de disputare.

In aceste conditii, partida de maine va incepe la orele 17.00, conform orei oficiale de disputarea a etapei.

Noi am discutat atat cu reprezentantii federatiei, cat si cu oficialii celor de la CSM Bucuresti, iar jocul se va disputa de la orele 17.00, niciuna dintre parti nefiind anuntata de o eventuala schimbare a orei de disputare a meciului”, a confirmat antrenorul celor de la CSMU Suceava, Victor Pancu.

Tehnicanul sucevean nu va putea miza la confruntrarea de maine pe serviciile falticeneanului Stefan Lupu, care are meci in campionatul de cadeti, in timp ce Andrei Giurca nu a facut deplasarea alaturi de restul lotului, prezenta sa la jocul cu CSM Bucuresti fiind pusa sub semnul intrebarii din pricina serviciului.

Chiar daca ne vom prezenta la Bucuresti cu o echipa foarte tanara, speram sa jucam cat mai bine si sa facem o figura frumoasa. Asa cum le-am spus jucatorilor si inaintea meciului cu Steaua, nu avem ce pierde, deci am putea evolua mult mai relaxati”, a declarat tehnicianul Victor Pancu.

Cu ocazia partidei de maine, voleibalistii suceveni se vor reintalni in calitate de adversari cu fostul lor coleg de echipa, Lucian Hutuleac, care a semnat in aceasta iarna un contract cu gruparea CSM Bucuresti.

In meciul tur, bucurestenii s-au impus la Suceava fara drept de apel, scor 3-0 (25-18, 26-24 si 25-18).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Joacă de la ora 17.00"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*