JE | LPS Suceava a cucerit titlul judeţean

LPS Suceava a devenit campioana judeteana la juniori E. Echipa antrenata de Andrei Itco, formata din jucatori nascuti in anii 2006 si 2007, si-a asigurat prezenta la turneul zonal dupa ce a ocupat primul loc la finalul turneului play-off, ale carui meciuri s-au desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute pe stadionul Areni. LPS Suceava a castigat toate cele trei meciuri din play-off: 9-0 cu Foresta Falticeni, 3-1 cu ACS Juniorul Suceava si 5-3 cu CSS Radauti.

Felicitari copiilor, care au demonstrat in decursul acestui campionat ca merita sa castige titlul judetean. Mai mult, au reusit sa mentina in vitrina Liceului cu Program Sportiv titlul castigat anul trecut cu grupa de 2005. Multumim parintilor pentru sustinerea oferita pe parcursul campionatului si in aceste doua zile ale play-off-ului. De asemenea, multumim conducerii LPS, domnului director Ioan Radu si colegilor de la catedra de fotbal care au fost alaturi de noi”, a declarat Andrei Itco.

Grupa de juniori under 11 de la LPS Suceava este formata din urmatorii jucatori: Matei Cuciureanu, Rares Ionita, Matei Manolache, Horia Avacaritei, Mario Bai, Codrin Nica, Fabian Aursulesei, Teodor Cucolas, Luca Danila, Victor Babascu, Stefan Petraru, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici, Stefan Recolciuc, Fabian Gaina si Augustin Gaina. Antrenorul echipei: Andrei Itco.

Rezultatele complete din play-off:
LPS Suceava – Foresta Falticeni 9-0
Juniorul Suceava – CSS Radauti 4-2
Foresta Falticeni – CSS Radauti 1-11
LPS Suceava – Juniorul Suceava 3-1
Juniorul Suceava – Foresta Falticeni 7-0
CSS Radauti – LPS Suceava 3-5

Echipa M V E I Gol Pct.
1. LPS Suceava 3 3 0 0 17-4 25
2. Juniorul Suceava 3 2 0 1 12-5 18
3. CSS Radauti 3 1 0 2 16-10 10
4. Foresta Falticeni 3 0 0 3 1-27 0

Turneul zonal va avea loc in perioada 19-22 mai si va aduna la start sase campioane judetene din zona de nord a Moldovei, este vorba de LPS Suceava, LPS Botosani, Ceahlaul Piatra Neamt, CSMS Iasi, FC Bacau si LPS Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *