JC | Rezultatele etapei a 4-a

Rapid Suceava este de neoprit in campionatul judetean de juniori C. Echipa antrenata de Florin Cristescu si-a trecut in cont a patra victorie fara gol primit de la startul actualului sezon, dupa ce s-a impus sambata, cu scorul de 6-0, pe terenul celor de la CSS Radauti, la finalul unui meci in care oaspetii au punctat prin Robert Bosanceanu (3), Mihai Milici, Valentin Vatamatiuc si George Tcaciuc.

Luceafarul Bucovina este in coasta “ceferistilor” cu trei victorii in trei meciuri disputate. Ultima a venit in sambata, la Adancata, unde trupa lui Constantin Dumistracel s-a impus in fata celor de la AS “Casuba & Galusca”, cu scorul de 6-0, prin golurile lui Scutariu (2), Negrea, Onut, Sahlean, Muha si Ungurean.

Runda a IV-a a consemnat si cea de-a doua victorie stagionala pentru Sporting Suceava. Grupa lui Ovidiu Vranau s-a impus sambata, pe terenul de la Sfantul Ilie, cu scorul de 7-2, in fata celor de la LPS, prin golurile lui Tuchilus, V. Batinas, Bejenar, I. Batinas, Vranceanu, Turza si Bulexa, urcand pe locul 4 in clasament.

Rezultatele etapei a IV-a:
CSS Radauti – Rapid Suceava 0-6
Bradul Vama – Unirea Boroaia 8-0
Somuzul Preutesti – Polul Nord Falcau 1-1
“Nicu Gane” Falticeni – Viitorul Negostina 1-5
Sporting Suceava – LPS Suceava 7-2
AS “Casuba & Galusca” – Luceafarul Bucovina 0-6

Clasament: 1. Rapid Suceava 16p (4j), 2. Luceafarul 12p (3j), 3. Radauti 12p (4j).

COMENTARII:

1 Comentariu la "JC | Rezultatele etapei a 4-a"

  1. În sfârșit se vede cine sunt cu adevarat băieții lui nea’ Florin. Nu mai au adversar anul acesta. Doamne ajută sa castige campionatul si sa faca o figura buna la zona.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*