JC | LPS este campioană

LPS Suceava si-a asigurat si din punct de vedere matematic titlul de campioana judeteana la juniori C la finalul etapei a XXIII-a. Echipa lui Aurel Constantin a trecut saptamana trecuta, cu scorul de 5-0, de Sporting si are un avans de 10 puncte in fruntea clasamentului, cu trei etape ramase de disputat din actualul sezon. Rapid Suceava a capotat in schimb la Falticeni, pierzand la limita in fata gazdelor de la CN “Nicu Gane”, scor 0-1. De acest rezultat au profitat juniorii de la Luceafarul, care au urcat pe locul secund al clasamentului, dupa ce s-au impus, cu scorul de 3-1, in deplasarea de la Vatra Dornei. “Ros-albastrii” si-au asigurat a sasea victorie consecutiva prin golurile lui R. Ciobanu si R. Arotaritei.

Rezultatele etapei a XXIII-a:
LPS Suceava – Sporting Suceava 5-0
Viitorul Horodnic de Sus – CSS Radauti 3-4
Dorna Vatra Dornei – Luceafarul Bucovina 1-3
CN “Nicu Gane” Falticeni – Rapid Suceava 1-0
AS “Casuba & Galusca” – Somuzul Preutesti 6-1
Unirea Boroiaa si Foresta Malini au stat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. cata nesimtire pentru cei de la lps sa le de-a meciul celor de la luceafarul.daca la nivelul asta se mai fac aranjamente ce te mai miri de cei mari.rusine sa le fie ptr. ce au pus la cale constantin cu grosu.oameni fara caracter.

    1. tu cel de la rapid cfr,daca ai fi mers la meci,ai fi vazut ca luceafarul a castigat fara ajutor.asta e,luceafarul e mai buna,dar voua de la rapid ce sa va cer? sunteti oameni fara pic de caracter!

  2. Anonim, stai in umbra. In tur 3-2, in retur 2-2. Vedem sezonul asta ce se intampla si dupa am sa iti vad raspunsul. Luceafarul a stat intotdeauna in Tucaliuc, un jucator formidabil, vedem sezonul asta cum va descurcati. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *