LPS Suceava – Dunărea: 2-1

Grupa de juniori B de la LPS Suceava a incheiat, vineri, stagiul de pregatire de la Campulung Moldovenesc cu un meci amical in compania echipei similare de la Dunarea Galati, clasata pe locul 3 in Seria a 2-a a Campionatului National. Intalnirea s-a incheiat cu scorul de 2-1 in favoarea sucevenilor antrenati de profesorul Ovidiu Murariu.

LPS Suceava a deschis scorul la jumatatea primei reprize prin Prisacaru, dupa un corner, si si-a dublat avantajul in debutul partii a doua dupa un contraatac finalizat de Grosieriu. De partea cealalta, galatenii au redus diferenta pe final, printr-un sut din interiorul careului.

Ovidiu Murariu a aliniat urmatorul “11”: Andrei Honceriu – Alexandru Pricopie, Mugurel Florescu, Adrian Popovici, Lucian Benea – Florin Bejenar, Andrei Prisacaru, Lucian Adamovici, Ionel Zeama – Narcis Grosieriu, Robert Ciobanu. Au mai intrat: Petrica Reziuc, Ionut Iusca, Cristian Gulei, Ionut Holban, Gica Gabor, Dumitrel Dranca, Vasile Ungureanu, Lucian Scripcariu si Constantin Pintescu.

Dupa o saptamâna de pregatire intensa, cu cate doua antrenamente pe zi, unul fizic si de ordin tehnico–tactic, meciul de final a constitiuit un bun prilej de analiza a acestei perioade. Ma declar multumit de modul cum au raspuns sportivii la efort.  In perioada urmatoare ramân de pus la punct aspectele de ordin tactic. Vor urma o serie de jocuri cu echipe de nivelul juniorilor A si B, dar si niste teste mai serioase cu echipe de Liga a IV-a si chiar de Liga a III-a, obiectivul propus la finele campionatului fiind acela de clasare pe unul din primele 3 locuri ale seriei”, a declarat Ovidiu Murariu.

Ocupanta in acest moment a locului 3 in clasamentul Seriei I, grupa de juniori republicani B de la LPS Suceava va debuta in sezonul de primavara pe data de 7 martie, cand va primi pe stadionul “1 Mai” din Itcani vizita codasei FCM Dorohoi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava – Dunărea: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*