LPS a terminat pe podium

LPS Suceava a reusit o performanta remarcabila cu echipa de juniori republicani B. Cu o linie de clasament cu 19 victorii, 3 remize si 4 infrangeri, trupa pregatita de Ovidiu Murariu a incheiat sezonul regulat al Campionatului National pe locul 3 in clasamentul Seriei I, in urma echipelor similare de la CSMS Iasi si Ceahlaul Piatra Neamt.

Sambata, in ultima etapa din sezonul regulat, formatia suceveana s-a impus pe terenul celor de la LPS Bacau, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Corniciuc, C. Buziuc, Florescu si R. Ciobanu.

Sunt multumit de parcursul din campionat. Sigur ca era loc si de mai bine, dar am terminat pe podium in clasament, in spatele unor cluburi mult mai titrate cum sunt CSMS Iasi si Ceahlaul, dar la 9 puncte peste echipa de locul 4. Este o generatie de perspectiva care sper sa faca o figura frumoasa la turneul zonal”, a spus antrenorul Ovidiu Murariu.

Principalii marcatori ai echipei in sezonul regulat au fost Cosmin Buziuc (20 de goluri), Robert Ciobanu (15) si Mugurel Florescu (8).

Ovidiu Murariu a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Honceriu – Alexandru Pricopie, Mugurel Florescu, Adrian Popovici, Lucian Benea, Florin Bejenar, Andrei Prisacaru, Lucian Adamovici, Narcis Grosieriu, Robert Ciobanu, Petrica Reziuc, Ionut Iusca, Cristian Gulei, Ionut Holban, Gica Gabor, Dumitrei Dranca Lucian Scripcariu, Constantin Pintescu, Andrei Jureschi, Vladut Simiganovschi, Cosmin Corniciuc, Vasile Danis, Valentin Costea, Sergiu Alexandrovici, Cosmin Buziuc, Constantin Hrehorciuc si Robert Gansac.

La turneul zonal, echipa de juniori B de la LPS Suceava va infrunta formatiile similare de la LPS Iasi, FC Ceahlaul Piatra Neamt si FC Botosani, dupa un program ce va fi stabilit pe 18 mai, la sediul FRF.

Juniori A de la LPS Suceava, antrenati de Ioan Radu, au incheiat sezonul regulat pe locul 5 in clasamentul seriei si vor infrunta la turneul zonal formatiile FC Ceahlaul, Dinamo Onesti si CSS Botosani.

In schimb, grupele de republicani de la Rapid Suceava au avut un parcurs dezamagitor. Juniorii A au incheiat sezonul regulat pe locul 12, cu trei victorii in 26 de meciuri disputate, in vreme ce juniori B au terminat penultimii, cu 9 puncte in 26 de etape.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS a terminat pe podium"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*