Jandarmii suceveni, puşi în gardă de fanii polonezi

FC Botosani joaca astazi, de la ora 20:00, pe teren propriu cu Legia Varsovia, in cadrul mansei secunde din turul II al Europa League. Jandarmii suceveni au fost pusi in garda de faima suporterilor polonezi, considerati printre cei mai violenti din Europa.

In conditiile in care fanii Legiei nu vor veni la Botosani in mod organizat, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava a pregatit 3 puncte de monitorizare: la Vatra Dornei – pentru cei care vor veni dinspre Dej, la Campulung Moldovenesc – pentru cei care aleg sa vina pe DN18, prin Carlibaba, si un punct la iesirea din Suceava spre Botosani. Potrivit purtatorului de cuvant Bogdan Cornaci, mai exista si rezerve de jandarmi la subunitatile din judet, pregatiti sa intervina in cazul unor incidente.

Bogdan Cornaci
Bogdan Cornaci

“Suporterii polonezi nu vin organizat şi n-avem vreo estimare cu privire la cati ar putea sa tranziteze judetul Suceava. In cazul in care vor exista intarziati, care vor ramane sa vada meciul pe traseu, suntem pregatiti sa-i monitorizam”, a mai spus Bogdan Cornaci.

In judetul vecin, organele de ordine sunt in alerta maxima, iar Inspectoratul de Jandarmi a suplimentat dispozitivul de ordine publică. Potrivit presei botosanene, zeci de botosaneni au gasit ieri in parbrizul masinii un fluturas de la Politia Locala, prin care sunt atentionati ca astazi prin zona in care locuiesc va trece galeria Legiei si este posibil ca masinile lor sa fie vandalizate sau incendiate.

“Stimati cetateni, va facem cunoscut faptul ca in ziua de joi 23-07-2015 pe traseul ACR- Str.Sucevei-B-dul Mihai Eminescu-stadion, se va deplasa galeria echipei Legia Varsovia, activitate care presupune alomerari de persoane, posibil turbulente.Pentru evitarea evenimentelor nedorite autovehicului dvs (incendieri,lovituri,zgarieturi) va rugam sa parcati in data de 23-07-2015 in alte zone ale orasului, pana in dimineata zilei de 24-07-2015.Multumim  pentru intelegere!”, se arata pe fluturasii semnati de Politia Locala din Botosani.

Meciul dintre FC Botosani si Legia Varsovia va fi transmis in direct pe Digi Sport. Mansa tur s-a incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea vicecampioanei Poloniei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Radem noi de ei si facem miste degeaba, joaca un Europa League cu Legia iar noi jucam cu Bucovina Radauti. Bravo lor…. Dovada ca se poate daca se vrea performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *