JA | Furaţi sub Pietricica

Zi neagra pentru republicanii suceveni. Toate cele patru grupe locale de juniori au fost invinse in etapa a 4-a.

Formatia de juniori A de la Rapid, condusa de pe banca tehnica de Ovidiu Caldarus a suferit prima infrangere stagionala, dupa ce a pierdut duminica, cu scorul de 0-1, pe terenul celor de la Acs Ceahlaul Piatra Neamt, la finalul unui meci in care tabara suceveana a ramas perplex la maniera de arbitraj a brigazii harghitene condusa de Balint Attila. “N-am mai vazut in viata mea un asemenea arbitraj la nivelul campionatelor de juniori. S-a fluierat intr-o singura directie. Nu ni s-a acordat un 11 metri clar, iar golul gazdelor, marcat prin minutul 60, a venit dintr-o pozitie de offiside. La final, tusierul a incercat sa-mi explice ca nu a vazut offside-ul din cauza unei raze de soare”, a declarat antrenorul Ovidiu Caldarus, care nu pus esecul doar pe seama arbitrajului, taxand si numeroasele ratari ale elevilor sai. “Am ratat sapte ocazii clare, singuri cu portarul. E incredibil”, a spus tehnicianul sucevean, dupa meciul de sub Pietricica.

Intr-un alt joc al rundei, grupa de juniori A de la Lps Suceava a suferit al treilea esec in actuala editie de campionat, dupa ce a pierdut, pe terenul “1 mai” din Itcani, cu scorul de 1-5, in fata liderului seriei, Fc Ceahlaul Piatra Neamt. Conduse de pe banca de Ciprian Anton, gazdele au marcat golul de onoare prin Gasca.

In etapa urmatoare, grupele de la Rapid Suceava vor primi duminica, pe terenul “1 Mai” din Itcani, vizita celor de la Fc Vaslui, in vreme ce juniorii de la Lps Suceava se vor deplasa in fieful omologilor de la Lps Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "JA | Furaţi sub Pietricica"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*